svarer 
Pernille Rosenkrantz-Theil

Boligudvalget spørger social- og boligministeren, Pernille Rosenkrantz-Theil, om ministeren vil kommentere præsentationen fra Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentations foretræde for udvalget den 30/11-23 om den kommende analyse af tilbudspligten

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 76, Spørgsmål 4
Vil ministeren kommentere præsentationen fra Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentations foretræde for udvalget den 30/11-23 om den kommende analyse af tilbudspligten, jf. L 76 - bilag 8?

Svar fra onsdag den 6. december 2023
Vil ministeren kommentere præsentationen fra Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentations foretræde for udvalget den 30/11-23 om den kommende analyse af tilbudspligten, jf. L 76 – bilag 8?

Svar:

Jeg er bekendt med, at vi har et udestående vedrørende tilbudspligten, og kan i den forbindelse nævne, at det er i medfør af aftalen om bygge- og boligpolitiske indsatser af den 15. maj 2023 indgået mellem regeringen (Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne), Socialistisk Folkeparti, Danmarksdemokraterne, Det konservative Folkeparti, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet aftalt, at der skal gennemføres en analyse af tilbudspligten.

Formålet med at foretage en analyse af tilbudspligten er, at undersøge omfanget af anvendelsen af tilbudspligtsreglerne samt udfordringerne og problemerne forbundet hermed.
0:000:00