svarer 
Pernille Rosenkrantz-Theil

Boligudvalget spørger social- og boligministeren, Pernille Rosenkrantz-Theil, om ministeren er enig i, at såfremt lovforslaget vedtages i sin nuværende form, så vil en valuarvurdering, som er 2 år gammel, kunne anvendes af revisor og bestyrelse til at fastsætte andelskronen ved udarbejdelse af årsregnskabet

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 111, Spørgsmål 12
Er ministeren enig i, at såfremt lovforslaget vedtages i sin nuværende form, så vil en valuarvurdering, som er 2 år gammel, kunne anvendes af revisor og bestyrelse til at fastsætte andelskronen ved udarbejdelse af årsregnskabet?

Svar fra fredag den 15. marts 2024
”Er ministeren enig i, at såfremt lovforslaget vedtages i sin nuværende form, så vil en valuarvurdering, som er 2 år gammel, kunne anvendes af revisor og bestyrelse til at fastsætte andelskronen ved udarbejdelse af årsregnskabet?” Svar:

Jeg kan bekræfte, at hvis lovforslaget bliver vedtaget i sin nuværende form, vil en 2 år gammel valuarvurdering kunne lægges til grund ved beregning af andelskronen i årsregnskabet.

En forening er dog altid forpligtet til at benytte den nyeste valuarvurdering.

Foreligger der en yngre valuarvurdering, skal fastsættelen af andelskronen i årsregnskabet baseres på denne.
0:000:00