Søren Egge Rasmussen
 svarer 
Pernille Rosenkrantz-Theil

Søren Egge Rasmussen (EL) spørger social- og boligministeren, Pernille Rosenkrantz-Theil, om lovforslaget vil, ifølge ministeren, medføre, at nogen andelsboligforeninger bliver tvunget til at fastsætte prisen på andelsboligerne højere end hidtil

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 111, Spørgsmål 18
Vil lovforslaget, ifølge ministeren, medføre, at nogen andelsboligforeninger bliver tvunget til at fastsætte prisen på andelsboligerne højere end hidtil?

Svar fra torsdag den 14. marts 2024
”Vil lovforslaget, ifølge ministeren, medføre, at nogen andelsboligforeninger bliver tvunget til at fastsætte prisen på andelsboligerne højere end hidtil?” Svar:

Nej.

Lovforslaget vedrører alene de værdiansættelsesprincipper, der kan anvendes ved ansættelse af ejendommens værdi til brug for andelsværdiberegningen.

Lovforslaget ændrer ikke på, at den enkelte andelsboligforenings generalforsamling fortsat frit kan vælge at fastsætte en andelskrone til et beløb under det maksimalt lovlige beløb efter andelsboligloven.
0:000:00