Katrine Daugaard
 svarer 
Jakob Engel-Schmidt

Er ministeren enig i, at det at være »dygtig formidler« er et vagt kriterie for Statens Kunstfonds uddeling af livslang hæder?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 977

Er ministeren enig i, at det at være »dygtig formidler« er et vagt kriterie for Statens Kunstfonds uddeling af livslang hæder, og at man bør sætte nogle mere saglige og substantielle kriterier for, hvad det vil sige at have bidraget særligt til kunst- og kulturlivet i Danmark?
Skriftlig begrundelse:
Ingen.

Svar fra tirsdag den 21. maj 2024

Jeg er enig i, at det ikke er tilstrækkeligt at være en dygtig formidler, hvis man skal modtage Statens Kunstfonds hædersydelse – men det er heller ikke kriteriet for at modtage ydelsen. Kriteriet er, at man har en kunstnerisk produktion bag sig, som gør, at man har placeret sig afgørende som kunstner.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024