Mette Thiesen
 svarer 
Pernille Rosenkrantz-Theil

Mette Thiesen (DF) spørger social- og boligministeren, Pernille Rosenkrantz-Theil, om ministeren præcisere, om den beskrevne formidlingsmæssige fejl kommer fra den videnskabelige artikel eller fra ministeriets oversættelse af den videnskabelige artikel

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 93, Spørgsmål 104
Vil ministeren i besvarelsen på spørgsmål 81 og 82 (L 93) præcisere, om den beskrevne formidlingsmæssige fejl kommer fra den videnskabelige artikel eller fra ministeriets oversættelse af den videnskabelige artikel, og vil ministeren oversende den omtalte videnskabelige artikel? Der henvises til, at ministeren i det oversendte brev til Folketingets Socialudvalg af 1. maj 2023 skriver: ”at der beklageligvis er sket en formidlingsmæssig fejl i deres videnskabelige artikel” og til, at ministeren i besvarelsen af spørgsmål 82 henviser til besvarelsen af spørgsmål 81, hvori svaret heller ikke fremgår.

Svar fra fredag den 26. maj 2023
Svaret er kommet
0:000:00