Betina Kastbjerg
 svarer 
Peter Hummelgaard

Betina Kastbjerg (DD) spørger justitsministeren, Peter Hummelgaard, hvorfor ministeren under 1. behandlingen gav udtryk for at være åben over for at drøfte lige præcis det element om at udvide nævnet med et ekstra medlem i forbindelse med udvalgsbehandlingen, når ministeren efterfølgende hverken har stillet ændringsforslag herom eller støtter de af SF, KF og EL stillede ændringsforslag om udvidelse af antallet af nævnspladser

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 87, Spørgsmål 8
Vil ministeren redegøre for, hvorfor ministeren under 1. behandlingen gav udtryk for at være åben over for at drøfte lige præcis det element om at udvide nævnet med et ekstra medlem i forbindelse med udvalgsbehandlingen, når ministeren efterfølgende hverken har stillet ændringsforslag herom eller støtter de af SF, KF og EL stillede ændringsforslag om udvidelse af antallet af nævnspladser?

Svar fra tirsdag den 30. maj 2023
Svaret er kommet
0:000:00