Om Altinget Forsvar

OM OS: Altinget Forsvar leverer nyheder, debat og baggrund om dansk og international forsvarspolitik.

Altinget Forsvar skriver om dansk og international forsvars- og sikkerhedspolitik med særligt fokus på Østersøen, cybersikkerhed og udmøntningen af forsvarsforliget.

Her er artikler, debatindlæg, navnenyheder og kalenderoversigt samt et overblik over lovforslag, beslutningsforslag, ministerspørgsmål og meget andet fra Folketingets arbejde med forsvars- og sikkerhedspolitikken.

Altinget Forsvar bliver læst i ministerier, styrelser og myndigheder samt i forsvarsvirksomheder og organisationer samt i den akademiske verden.

Níchen er en fortsættelse af nyhedssitet nytkampfly.dk, som Altinget har overtaget. Det betyder, at Altinget: forsvar fra starten består af flere tusind artikler.

Udgivelser:
Vores nyhedsbreve udkommer mandag og torsdag.

Kontakt:
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Andreas Krog, redaktør. Tlf.: (+45) 2264 2274, ak@altinget.dk

Redaktørens offentlige nøgle til krypteret kommunikation kan hentes her. Han kan desuden kontaktes via app'en Signal, der giver mulighed for end-to-end krypteret kommunikation. 

Kristian Andersen, ledende debatredaktør.

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk
Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Forsvar, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.

Forsvarschef: Rusland er fortsat en trussel

Forsvarschef: Rusland er fortsat en trussel

ANGREB: Rusland vil være en trussel mod Europa og Nato, så længe landet er parat til at bruge militær magt til at ændre grænser, påpeger den danske forsvarschef Bjørn Bisserup.