Om  
Ditlev Engel

Ditlev Engel lander nyt topjob i energibranchen

Den tidligere Vestas-direktør Ditlev Engel får nu en ny direktørstilling i den norske energikoncern DNV GL. 

Lise-Lotte Skjoldan

Ditlev Engel får nu et nyt topjob i energibranchen, efter han for 2,5 år siden blev fyret som administerende direktør i Vestas.

Det er den norske energikoncern DNV GL (Det Norske Veritas), der har ansat den kendte erhvervsleder som CEO for energidivisionen. Det skriver DNV GL selv i en pressemeddelelse.

Topchef i DNV GL Remi Eriksen glæder sig meget over den nye ansættelse.

"Han har en omfattende viden om den verdensomspændende energiindustri, hvilket gør det muligt for ham at videreudvikle vores "value proposition" og tjenesterne til vores kunder. Udover hans omfattende erfaring udi at opbygge globale virksomheder kommer han også med en imponerende international lederkompetence," siger Remi Eriksen og fortsætter:

"Jeg er overbevist om, at han kan få vores virksomhed til at vokse, når det gælder vind- og solenergi, transmissions- og distributionssystemer og energieffektivitet."

Ditlev Engel kommer til DNV GL med en række bestyrelsesposter i rygsækken, som han dog nu vil forlade for at hellige sig direktørstillingen i energikoncernen. Fremover vil han have hovedsæde i den hollandske by Arnhem, hvor DNV GL's domicil ligger.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ditlev Engel

Direktør, DNV GL, fhv. adm. direktør, Vestas
hd i regnskabsvæsen og økonomistyring (Handelshøjskolen i København 1990)

0:000:00