Her er de 29 projekter, som får penge af MUDP

MUDP: En lang række nye projekter er blevet udvalgt til at få tilskud fra Miljøstyrelsens MUDP-program. Blandt andet er der penge til bæredygtigt byggeri, afkalkning af vand og genbrug af elektronik.

Nu er der sat navne på nogle af de projekter, som i 2017 modtager tilskud fra MUDP-ordningen. Det er 11. år programmet kører, og i år er der givet penge til 29 meget forskellige projekter inden for miljøteknologi.

“Igen i år har vi konstateret, at det vrimler med gode idéer inden for miljøteknologi. Der har således været flere spændende innovative projekter, end vi haft midler til at støtte,” siger næstformand i bestyrelsen for MUDP Jørn Rasmussen i en pressemeddelelse.

Flere penge i november
I alt er der cirka 100 millioner kroner i MUDP-puljen i 2017. I denne runde er der taget stilling til ansøgninger om tilskud til små og mellemstore projekter, som har fået tilsammen cirka 70 millioner kroner. Tilskud til særligt de store fyrtårnsprojekter, som typisk er demonstrationsprogrammer i fuld størrelse, bliver først givet i november.

Login