Ny topchef i Miljø- og Fødevareministeriet

NAVNE: Jakob Møller skifter job fra at være ansvarlig for Byens Udvikling i Københavns Kommune til at overtage ansvaret for jordbrug og natur i Miljø- og Fødevareministeriet.

Efter to år som serviceområdechef i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune vender Jakob Møller tilbage til at arbejde på nationalt niveau. 1. oktober 2017 tiltræder han som afdelingschef i Miljø- og Fødevareministeriet, hvor han afløser Sune Stampe Sørensen. Der skal Jakob Møller bruge sin erfaring inden for naturbeskyttelse og klimatilpasning til at lede afdelingen for Natur og Jordbrug.

Fra by til natur
Natur og klima er et velkendt område for den kommende afdelingschef, som tidligere været kontorchef i Naturstyrelsen fra 2011 til 2015 med hovedområderne klimatilpasning, vandsektor og grundvand. I hovedstaden har han haft ansvar for Byens Udvikling, hvor lokalplanlægning, almenboligområdet og fokus på kommunale klimaindsatser har været i fokus.

Tager erfaringer med
Jakob Møller er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og har været konsulent for Ingeniørforeningen i Danmark, inden han blev fuldmægtig og senere specialkonsulent i Erhvervs- og Byggestyrelsen. Fra 2008 til 2011 var han ansat som chefkonsulent ved Erhvervs- og Økonomiministeriet, og nu skal han altså tilbage til ansættelse i et ministerium.

Login