Om  
Anne Moloney

Pris som Europas unge rådgiver går til Rambøll

Prisen som årets unge rådgivende ingeniør i Europa går i år til Rambølls Anne Moloney for hendes projekt med Quensferry Crossing. 

Sara Ridder

Rambøll-rådgiver Anne Moloney vinder prisen som årets unge rådgivende ingeniør i Europa. Det skriver Foreningen for Rådgivende Ingeniører (FRI) i en pressemeddelelse.

Den 33-årige Anne Moloney får prisen for sin rolle som projektleder for det 8 mia. kroner store ”Queensferry Crossing”-broprojekt i Skotland. Dommerkomiteen begrunder anerkendelsen med Anne Moloney som en dygtig projektleder med ingeniørfagligheden i orden samt med store kommunikationsevner.

”Anne Moloney har en personlighed og et kommunikationstalent, der betyder, at hun får sit budskab igennem. Det mærker man allerede ved det første møde med hende. Queensferry Crossing er et kæmpe projekt at stå i spidsen for, så det er velfortjent, at hun får denne store internationale anerkendelse, som det er at blive udnævnt som årets Young Professional-vinder i EFCA-konkurrencen,” siger FRI's direktør, Henrik Garver.

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00