Sådan fordeles millionerne på årets idrætsaktstykke

En million kroner til Anti Doping Danmarks samarbejde med fitnesscentre og lille stigning i støtten til idrætssociale indsatser. Sådan fordeles de 11,9 millioner fra udlodningsmidlerne, der i år er på idrættens aktstykke.

Mest iøjnefaldende er, at 1 million kroner går til Anti Doping Danmarks samarbejde med fitnesscentre, der skal skabe sunde træningsmiljøer og forebygge brug af doping. 
Mest iøjnefaldende er, at 1 million kroner går til Anti Doping Danmarks samarbejde med fitnesscentre, der skal skabe sunde træningsmiljøer og forebygge brug af doping. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Jeppe Højberg Sørensen

Hvert år fordeler Kulturministeriet de resterende udlodningsmidler på årets idrætsaktstykke. 

13. juni blev dette års fordeling præsenteret i en pressemeddelelse, og i år er der 11,9 millioner at dele ud på idrætsområdet.

Fordelingen ligner i brede træk sidste års. Mest iøjnefaldende er, at 1 million kroner går til Anti Doping Danmarks samarbejde med fitnesscentre, der skal skabe sunde træningsmiljøer og forebygge brug af doping. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024