Mchangama advarer: Lov om hadprædikanter er bekymrende symbolpolitik

Jacob Mchangama, direktør for tænketanken Justitia i Altingets studio 13. december.

TV: Folketinget vedtager tirsdag en lov, der indskrænker ytringsfriheden for religiøse forkyndere. Direktør i Justitia, Jacob Mchangama, mener, at det er en problematisk indskrænkning af ytringsfriheden, som fortsætter udviklingen fra terrorpakkerne i nullerne. Se interviewet her. 

Forrige artikel Pape afviser at udvide adgang til fri proces Pape afviser at udvide adgang til fri proces Næste artikel Løkke: Reel risiko for, at Europol-aftale ikke når i mål Løkke: Reel risiko for, at Europol-aftale ikke når i mål
 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen. · Pensionist.

  Symbolpolitik eller ej?!

  Skal imamer have lov til at prædike had imod os, eller ej?.
  Tjah, det er jo et spørgsmål om god moral. Jeg mener at det vil være en øjenåbner hos danskerne, hvis disse personager får lov til at udspy deres had og galde.
  Jeg tror at det vil være bedre , KRAFTIGT at modsige disse sataner, så de, med tiden, vil blive udelukket?! fra " det gode selskab". Det nytter ikke noget at forbyde modbydelige udtalelser og foreninger, for så risikerer man bare at de begynder at handle i det skjulte, nej, disse ignoranter skal bare have lov til, frit , at udstille deres råddenskab for al folket, så kan den enkelte selv tage stilling.

 • Anmeld

  Morten Dreyer · Byrådsmedlem

  Hvem afgør det ?

  Hvis man gør opmærksom på at bygningen står i brand, er det så hate speak ?