6,7 mio. kr. til syv nye frivilligcentre

KORT NYT: Social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S) og satspuljepartierne tildeler 6,7 mio. kr. til etablering af syv nye frivilligcentre i syv kommuner.
Pernille Diana Castle Møller

Syv kommuner modtager midler på i alt 6,7 mio. kr. til oprettelse af syv nye frivilligcentre, som har til formål at sikre bedre muligheder for borgere, som ønsker at udføre frivilligt arbejde. Derudover skal frivilligcentrene fungere som samlingspunkt for de frivillige foreninger i lokalområderne. Det skriver Social- og Integrationsministeriet i en pressemeddelelse.

Social- og integrationsminister Karen Hækkerup har sammen med satspuljepartierne tildelt midlerne til kommunerne Langeland, Greve, Mariagerfjord, Skive, Kerteminde, Sorø og Slagelse.

”Frivilligcentrene er med til at udvikle det frivillige arbejde og gøre det mere synligt. På den måde bliver flere mennesker forhåbentlig inspireret til at deltage i frivilligt arbejde. Frivilligcentrene udvikler også det lokale foreningsliv og skaber samarbejde mellem foreninger og virksomheder til gavn for eksempelvis psykisk sårbare mennesker,” siger social- og integrationsminister Karen Hækkerup ifølge pressemeddelelsen.

Altinget logoKommunal
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kommunal kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00