Om  
Johnny Heinmann

Liberal Alliance vælger spidskandidat i Midtjylland

Johnny Heinmann er blevet valgt som Liberal Alliances spidskandidat i Region Midtjylland ved det kommende regionsrådsvalg.

Katrine Falk Lønstrup

Liberal Alliance er nu klar med sin spidskandidat til regionsrådsvalget i Region Midtjylland. 51-årige Johnny Heinmann er blevet valgt og skal således stå øverst på opstillingslisten, når Liberal Alliance går til valg i november.

Det skriver Folkebladet Lemvig.

Johnny Heinmann siger om sit kandidatur:

”Regionerne er et unødvendigt lag bureaukrati som vi ønsker nedlagt. Når vi alligevel skal kæmpe vores sag i regionerne, så er det fordi indflydelsen ligger i prioriteringen af, hvordan de 27 mia. kr. i Region Midtjylland bruges,” siger han til Folkebladet Lemvig.

Den liberale spidskandidat vil blandt andet arbejde for at sikre, at borgerne i Region Midtjylland får mere for pengene gennem større valgfrihed og mere konkurrence om opgaverne.

Johnny Heinmann har tidligere været opstillet for Liberal Alliance i Silkeborg ved kommunalvalget i 2013 og Vestjyllands Storkreds ved folketingsvalget 2015, hvor han dog ikke opnåede valg.

Ved det kommende regionsrådsvalg afløser Johnny Heinmann Iver Dreyer, der selv har valgt ikke at genopstille. Den nyvalgte kandidat får selskab på opstillingslisten af Lene Foged, Per Zeidler og Jesper Bremer.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Johnny Heinmann

Bestyrelsesmedlem (LA), Silkeborg, selvstændig

0:000:00