Om  
Ulrik Kølle Hansen
Peder Hansen

Efter utilfredshed med ny borgmesterkandidat: Venstre mister fire ud af fem byrådsmedlemmer på Langeland

Fire medlemmer af Langelands kommunalbestyrelse på Langeland forlader partiet på grund af utilfredshed med partiets borgmesterkandidat.

Fire medlemmer af Langelands kommunalbestyrelse på Langeland forlader partiet på grund af utilfredshed med valget af Ulrik Kølle Hansen som partiets borgmesterkandidat.
Fire medlemmer af Langelands kommunalbestyrelse på Langeland forlader partiet på grund af utilfredshed med valget af Ulrik Kølle Hansen som partiets borgmesterkandidat.Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Emma Brink

Peder Hansen, Jesper Skovhus, Karina Jørgensen og Brian Dalsgaard, der er byrådsmedlemmer I Langeland Kommune for Venstre, har alle meldt sig ud af partiet, fordi de er utilfredse med, at Ulrik Kølle Hansen er blevet valgt som borgmesterkandidat for partiet. 

Det oplyser de fire nu tidligere V-byrådsmedlemmer i en pressemeddelelse ifølge TV 2

Venstre mister dermed fire ud af fem pladser i byrådet. Dertil forlader to medlemmer af Venstres bestyrelse på Langeland, Steffen Uhrenholdt og Henrik Pertl, deres bestyrelsesposter.

"Vi fire medlemmer af kommunalbestyrelsen har tidligere meddelt Venstre Langelands bestyrelsesformand, at vi ikke kunne bakke op om den valgte spidskandidat, men den information blev ikke bragt videre til de øvrige bestyrelsesmedlemmer," siger de fire kommunalpolitikere om deres beslutning.

Borgmesterkandidat Ulrik Kølle Hansen fortæller til Fyns Amts Avis, at udmeldingen er kommet bag på ham, og at han var overrasket over, at de fire tidligere partifæller ikke har opbakning til ham.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ulrik Kølle Hansen

Byrådsmedlem (V), borgmesterkandidat, Langeland Kommune

Peder Hansen

Byrådsmedlem, Langeland (løsgænger), selvstændig virksomhedsdrivende
Radioteknikker

0:000:00