Kurser

Personligt lederskab

Om kurset


LokationNy Kongensgade 10, 1472 København K

Opstartsdatoer
Efterår 20245. september 2024
Ledige pladser
Forår 20254. marts 2025
Ledige pladser

Vil du gerne blive bedre til at sætte retning og skabe følgeskab og motivation? Vil du gerne blive bedre til at skabe tillid og få dine medarbejdere til at gøre deres bedste? Vil du gerne styrke din ledelsesmæssige autoritet til gavn for resultaterne? Så peger pilen på dig og dine personlige kompetencer.

Dygtige ledere er afgørende for organisationens succes, og god ledelse handler i meget høj grad om personlige kompetencer. Dine personlige kompetencer er omdrejningspunktet for alt, hvad du gør som leder. Derfor er det personlige lederskab nøglen til at blive en bedre leder og til at overkomme alt det, som ofte står uløst hen, fordi vi ikke ved, hvordan vi skal håndtere det. En dygtig leder kender sig selv, og formår at gøre det, der er hensigtsmæssigt i situationen – og ikke bare det, man plejer.

At skabe sammenhæng mellem dine personlige kompetencer og din evne til at lede og skabe resultater er en svær opgave. Derfor lancerer Altinget et helt nyt kursusforløb, der sætter fokus på det personligt lederskab som en løftestang til at nå i mål sammen med dine medarbejdere.

Dit udbytte: 

 • Du lærer at være tydelig om dine krav og forventninger og at følge op.
 • Du lærer at håndtere modstand og konflikter mere hensigtsmæssigt.
 • Du bliver bedre til at motivere og anerkende dine medarbejdere.
 • Du lærer at kommunikere klart og føre en åben dialog.
 • Du lærer hvilke grundlæggende mekanismer, der styrer vores adfærd og vores samspil med andre mennesker.

Din organisations udbytte:

 • En leder, der træffer gode beslutninger og opnår bedre resultater.
 • En leder, der får lettere ved at sætte retning og skabe følgeskab og derved opnå organisationens målsætninger.
 • En leder, der kan gennemføre succesfulde forandringer sammen med sine medarbejdere.
 • En leder, der skaber arbejdsglæde og udvikling – et vigtigt bidrag til hele organisationens arbejdsmiljø.
   

Kurset henvender sig til dig, der vil løfte dit lederskab og skabe følgeskab blandt dine medarbejdere. Du kan både være leder i det offentlige, organisationsverdenen eller det private. Det vigtigste er, at du er en ambitiøs leder, der er klar til at løfte dit lederskab til næste niveau.

Kursusleder

Agnete GersingSelvstændig ledelsesrådgiver, fhv. departementschef, Uddannelses- og Forskningsministeriet

Direktør i Agnete Gersing Consulting, tidl. departementschef i Uddannelses- og Forskningsministeriet og direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Agnete har været leder i 25 år og har arbejdet systematisk med lederudvikling i de organisationer, som hun har stået i spidsen for. Agnete har omfattende erfaring med, hvordan man styrker lederes personlige kompetencer. På internationalt plan har Agnete deltaget I lederudviklingsforløb på IMD og på Wharton School, University of Pensylvania.

Program

Agnete Gersing har sammen med Kirsten Hvid-Hansen skrevet bogen Pilen peger på dig – om ledelse og ansvar, som udleveres på forløbet og anvendes som grundbog gennem alle fire moduler.

Undervisningen vil være en kombination af teori, praksisnære øvelser, dialog og refleksion.

 

1. ModulModul 1 5. september 2024 kl. 09.00 - 17.00

Vi sætter fokus på, hvad det personlige lederskab egentlig handler om, og hvorfor det er helt afgørende for resultaterne. Vi gennemgår de psykologiske mekanismer, som ligger til grund for vores samspil med andre mennesker. Vi arbejder med selvindsigt og afdækning af personlige styrker og svagheder i forhold til lederrollen, og vi arbejder med, hvordan man skaber tillid, og hvordan man bliver bedre til at håndtere følelser.

2. ModulModul 2 6. september 2024 kl. 09.00 - 17.00

Vi sætter fokus på forskellen mellem anerkendelse og ros. Hvorfor er det vigtigt at være god til at anerkende sine medarbejdere? Og hvordan gør man det i praksis? Ægte og åbenhjertig dialog er ofte vejen til at løse problemerne, og det kræver den rette balance mellem at være tydelig og være i stand til at lytte og spørge. Gennem hele modulet arbejder vi med feedback, som er den vigtigste kilde til udvikling.  

3. ModulModul 3 1. oktober 2024 kl. 09.00 - 17.00

Vi går et spadestik dybere ned i forhold til feedback. Hvorfor er det svært at give feedback?  Og hvordan får man det alligevel gjort i en travl hverdag? Hvordan formulerer man tydelige krav og forventninger? Og hvordan følger man op? Vi arbejder også med, hvordan man kommunikerer, så ens budskab lander rigtigt hos modtagerne.  

4. ModulModul 4 29. oktober 2024 kl. 09.00 - 17.00

Vi arbejder med forandringer, hvor usikkerhed og oplevelser af tab stiller store krav til lederens personlige kompetencer. Hvad er der i spil? Og hvordan kommer man sikkert i mål? Derudover sætter vi fokus på, hvordan man håndterer den modstand, som opstår med jævne mellemrum, og når tingene forandrer sig. Til sidst giver deltagerne hinanden feedback, og vi runder forløbet af.

Tilmelding

Pris pr. person.
19.995kr. ekskl. moms
Vi kontakter dig inden for 2-3 hverdage.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024