Kurser

Strategisk Storytelling – slå igennem som formidler

Om kurset


LokationAltinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K.

Opstartsdatoer
Efterår 202422. oktober 2024
Ledige pladser
Forår 2025 24. februar 2025
Ledige pladser

På kurset sætter vi fokus på din evne til at brænde igennem som leder, når du ønsker at mobilisere dine medarbejdere og skabe forandringer i din organisation. At skabe en fortælling omkring organisationens strategi er et godt og vigtigt ledelsesgreb, der kan sikre en vellykket implementering og følgeskab. Vi kobler derfor strategiarbejde med fortælling, fordi alt for mange organisationer og ledere bruger deres tid på at formulere strategier uden at de nødvendigvis skaber en ny virkelighed.

Kurset henvender sig til dig, som gerne vil vinde det kommunikative rum og få dagsordenen sat i din organisation. Du er chef, leder eller udviklingskonsulent og vil gerne have flere redskaber, der får din mundtlige kommunikation til at virke og kollegaer eller medarbejdere til at høre efter og engagere sig.

Udbytte:

  • Efter kurset kan du fortælle, så dit budskab limer sig fast i lytternes hjerne og motiverer dem til at handle
  • Efter kurset har du redskaberne til at være en dygtig formidler
  • Efter kurset ved du hvorfor og hvordan fortællinger essentielle i dit strategiske arbejde

Forud for kurset beder vi dig om at indkredse en strategi eller en organisatorisk forandring, som du gerne vil arbejde med på kurset. Derudover vil vi gerne have, at du tænker over, hvilke kommunikative evner du ønsker at forbedre.

Kursusleder

Kasper SørensenProfessionel fortæller, udgiver af portalen Fortælletid, grundlægger af BestTellers

Kasper Sørensen har siden 2001 arbejdet som professionel storyteller. Det er ham, der kan hjælpe med dine historier og din evne til at fortælle dem. Kasper har trænet ledere i både private og offentlige organisationer i at skabe og fortælle historier.

Tine Merete HansenSelvstændig konsulent, Ledelses- og organisationsudvikling, EUKAIRIA, samt ekstern lektor på CBS

Tine Hansen har mange års erfaring som ledelses- og organisationskonsulent. Hun hjælper dig med at skabe det anker i din ledelse og dit organisatoriske strategiarbejde, der skaber grobund for din fortælling. Tine har designet og faciliteret ledelses- og organisationsudviklingsprocesser i mange organisationer og er fast underviser i Strategisk ledelse på CBS Masteruddannelse for ledere.

Program

1. ModulModul 1: Fra traditionel leder til fortællende leder 22. oktober 2024 kl. 09.00 - 16.00

På kursets første modul dykker vi ned i, hvordan strategi og fortælling hænger sammen og hvordan fortællinger kan være med til at rykke dig som leder.

2. ModulModul 2: Passion og performance 28. oktober 2024 kl. 09.00 - 16.00

På kursets andet modul dykker vi mere konkret ned i fortællingens univers, og du præsenteres for en række værktøjer, som du selv kan bruge, når du skal formidle vigtige budskaber.

3. ModulModul 3: Scenen er din 7. november 2024 kl. 09.00 - 16.00

På kursets tredje og sidste modul får du mulighed for selv at komme på scenen og afprøve de teknikker, som vi har gennemgået på kurset i praksis og få konkret feedback. Derudover arbejder vi med, hvordan du tager redskaberne med videre i hverdagen.

Tilmelding

Pris pr. person.
17.995kr. ekskl. moms
Vi kontakter dig inden for 2-3 hverdage.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024