Live arrangementer

Cybersikkerhedskonference: Fra cybertrusler til risikohåndtering – Hvordan sikrer jeg min virksomhed?

Center for Cybersikkerhed og Digitaliseringsstyrelsen inviterer til cybersikkerhedskonference, der skal gøre dig og din virksomhed bedre rustet til at håndtere cybertrusler og sikre din virksomheds digitale sikkerhed. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.

Om eventet


LokationCPH Conference, Tietgensgade 65, 1704 København V

Har din virksomhed styr på, hvordan tidens konstante og tiltagende cybertrusler skal håndteres, for at jeres virksomhed sikres bedst muligt? Står det klart for din virksomhed, hvor mange ressourcer I bør bruge på cyber- og informationssikkerhed? Og hvilke trusler skal I beskytte jer mod og hvordan? 

Det er blot nogle af de spørgsmål, som forsøges besvaret ved cybersikkerhedskonferencen torsdag den 12. oktober 2023 kl. 9.30 – 16.30, når Center for Cybersikkerhed og Digitaliseringsstyrelsen inviterer til en inspirerende konference, der skal gøre dig og din virksomhed bedre rustet til at håndtere cybertrusler og sikre din virksomheds digitale sikkerhed. Herudover giver konferencen mulighed for at øve arbejdet med risikovurdering gennem Center for Cybersikkerheds spil ”Under Angreb”.

Konferencen vil finde sted i CPH Conference i hjertet af København og tæt på offentlig transport ved Københavns Hovedbanegård.

Det vil være gratis at deltage og kræver blot, at du tilmelder dig herunder. 

Der vil blive serveret let morgenmad, frokost og der vil være mulighed for at blive hængende efter programmet slutter til videre dialog og netværk med lidt kaffe/kage og/eller et glas vin mm.

Cybersikkerhed er en af de største udfordringer i vores digitale tidsalder, og virksomheder står over for stigende cybersikkerhedsudfordringer, som kan true virksomhedens forretning. Til cybersikkerhedskonferencen har vi samlet virksomheder, der har haft cyberangreb på tæt hold, samt en række førende eksperter og myndigheder på området, der vil dele deres viden og indsigt med dig og din virksomhed. Der vil ligeledes være mulighed for at netværke og møde ligesindede virksomheder, der står med de samme udfordringer som dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en dag i cybersikkerhedens navn den 12. oktober til en dag fyldt med læring, inspiration og netværk!

Program for dagen: 

08.30 – 09.30 Registrering og morgenmad

09.30 – 09.50 Velkomst v. Thomas Flarup, chef for Center for Cybersikkerhed og Tanja Franck, direktør i Digitaliseringsstyrelsen

09.50 – 10.30 Cybertruslen mod danske virksomheder og virksomhedsrettede cyberindsatser
v. Morten Bro, chef for Civil Rådgivning i Center for Cybersikkerhed og Lars Bønløkke Lé, vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen

10.30 – 10.45  Digital sikkerhed i danske virksomheder v. digitaliseringsminister Marie Bjerre

10.45 – 11.00 Pause

11.00 – 11.15 Introduktion til spillet ”Under Angreb” v. rådgiver i Center for Cybersikkerhed

11.15 – 12.45 Under Angreb – et læringsspil om risikohåndtering

12.45 – 13.45 Frokost

13.45 – 14.05 Opsamling på risikohåndtering i praksis v. moderator Lisbeth Knudsen

14.05 – 14.35 Balance mellem cybertrussel og - indsats v. Henrik Buss, Head of IT i DESMI

14.35 – 15.05 Stairway to security heaven v. Sarah Aalborg, CISO i Tivoli

15.05 – 15.30 Afrunding

15.30 – 16.30 Reception

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

0:000:00