Live arrangementer

EU-valg: #DKPol-live & Politisk fredagsbar med Spidskandidaterne 7. Juni

Kom med til live-optagelse af en særudgave af Altingets politiske podcast #DKpol hvor vi stiller skarpt på EP-valget i en debat med spidskandidaterne.

Om eventet


LokationNy Kongensgade 10, 1472 København K

De sidste tre fredage op til europaparlamentsvalget slår vi dørene op for debat om EU med spidskandidaterne. Her vil vi spørge kandidaterne om alt fra forbud mod TikTok til om EU bør få en ny traktat. Den sidste fredag afholder vi en debat efterfulgt af en live-udgave af Altingets politiske podcast #dkpol.

Fredag den 7. juni kan du foruden værterne på #dkpol Jakob Nielsen (chefredaktør) og Esben Schjørring (politisk redaktør) møde Stine Bosse (M), Henrik Dahl (I), Anders Vistisen (O), Villy Søvndal (F) & Per Clausen (Ø) i en debat styret af Altingets europa-analytiker Thomas Lauritzen.


Program:
kl 16-17 Debat med kandidaterne modereret af Thomas Lauritzen
kl 17-18 #dkpol-live, som vanligt beværtet af Altingets chefredaktør Jakob Nielsen og politisk redaktør Esben Schjørring.

Se med online her.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024