Københavns Kommune henter ny centerchef fra Sundhedsstyrelsen

Marlene Øhrberg Krag bliver ny centerchef for Center for Kræft og Sundhed i København. Hun tiltræder den nye stilling 1. december.

Marlene Øhrberg Krag
Marlene Øhrberg Krag (45) Kommende centerchef, Center for Kræft og Sundhed, Københavns Kommune

Centerchef i Sundhedsstyrelsen Marlene Øhrberg Krag bliver ny chef for Center for Kræft og Sundhed i Københavns Kommune. 

Det skriver Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i en pressemeddelelse.

Marlene Øhrberg Krag vil få det faglige og personalemæssige ansvar for Center for Kræft og Sundhed, hvilket hun ifølge sundhedschef i Center for Sundhed og Forebyggelse, Karen Nørskov Toke, er den rette til:

”Hun er den helt rigtige til at videreføre centrets gode arbejde som et fyrtårn for kommunal kræftrehabilitering. Ud over sin stærke faglighed har Marlene også nogle ledelsesmæssige værdier, der matcher vores tilgang til ledelse, og jeg er sikker på, at Marlene bliver en gevinst for hele organisationen”, siger Karen Nørskov Toke.

Marlene Øhrberg Krag kommer fra en stilling i Sundhedsstyrelsen som centerchef i Center for evidens, uddannelse og beredskab.

Hun er uddannet speciallæge i almen medicin, og hun har en Master of International Health samt en Master of Public Governance. 
 
 

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal