Sass Larsen ny formand for Klasselotteriet

Den tidligere minister og gruppeformand i Socialdemokratiet Henrik Sass Larsen kan se frem til nyt job efter at være blevet indstillet som ny bestyrelsesformand i Det Danske Klasselotteri.

 

Henrik Sass Larsen
Henrik Sass Larsen (54) Adm. direktør, DVCA

Den tidligere politikerprofil og nuværende direktør i brancheforeningen Aktive Ejere Henrik Sass Larsen kan se frem til at tilføje en endnu en formandspost til sit cv som ny bestyrelsesformand i Det Danske Klasselotteri.

Indstillingen til posten bliver officelt afgjort ved en ekstraordinær generalforsamling i slutningen af oktober.

Det oplyser Det Danske Klasselotteri i en pressemeddelelse.

Det ser dermed ud til, formandsstafetten bliver givet videre fra en tidligere minister til en anden.

Henrik Sass Larsen står nemlig til at overtage posten efter økonomidirektør og tidligere minister Peter Christensen, der har været Klasselotteriets formand siden 2018.

Formandskiftet og indstillingen af Henrik Sass Larsen sker i forlængelse af, at den nuværende formand Peter Christensen i juni indtrådte som bestyrelsesformand i Danske Spil.

Henrik Sass Larsen er derudover medlem af bestyrelsen for Nordsøenheden og er direktør i brancheforeningen for virksomhedsinvestorer Aktive Ejere.

Som ny formand for Det Danske Klasselotteri vil han kunne trække på sine erfaringer fra karrierens tidligere stillinger og poster i en række bestyrelser og ministerier.

Han har blandet andet været medlem af bestyrelsen i Nationalbanken, bestredet posten som erhvervs- og vækstminister og har været mangeårigt medlem af Folketinget for Socialdemokratiet samt gruppeformand for partiet.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal