Thisteds borgmester fortsætter som spidskandidat trods intern uro

Thisteds borgmester Ulla Vestergaard bliver også Socialdemokratiets spidskandidat ved kommunalvalget til næste år. Det står fast efter, at fristen for at foreslå andre kandidater udløb mandag. Ingen andre kandidater havde meldt sig.

Ulla Vestergaard
Ulla Vestergaard (61) Borgmester (S), Thisted Kommune

Thisteds borgmester er trods intern uro også spidskandidat ved næste valg.

Det skriver TV Midtvest.
 
"Jeg har været usikker på, hvad der skulle ske. Det har fyldt meget, og derfor er jeg også rigtig glad for at få muligheden for at blive spidskandidat igen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for levere, og jeg synes også, at vi har en kommune, hvor samarbejdet har båret frugt. Vi har stabilitet og får mange ting gennemført," siger Ulla Vestergaard.

Den interne uro kom blandt andet til udtryk, da to af kommunens fem lokalformænd i et læserbrev tog afstand fra en pressemeddelelse fra partiets fællesledelse om opbakning til Ulla Vestergaard. Ingen af de utilfredse lokalformænd har dog valgt at stille med en modkandidat.

Ved kommunalvalget i 2017 lykkedes det Socialdemokratiet at genvinde magten i Thisted Kommune. Det skete, da Ulla Vestergaard lavede en aftale med Venstres spidskandidat Niels Jørgen Pedersen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal