Podcast: Engang var Radikale vejen til magten - nu er det nærmest omvendt

AJOUR: Socialdemokratiet vil ikke i regering med Radikale, og Venstres formand har også taget afstand fra partiet. Er Radikale stadig et midterparti? Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, analyserer og Christiansborg-journalist Emma Qvirin Holst ser på tallene.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

I weekenden holder Radikale et lidt mindre og mere kompakt landsmøde i Nyborg på grund af coronasituationen.

Det sker på et bagtæppe af strategiske udmeldinger fra de to største partier i dansk politik, der lægger afstand til partiet og forsikrer deres egne vælgere, at de ikke vil lade Radikale få indflydelse - særligt ikke på udlændingeområdet.

Radikale har ellers været vant til at være nøglen til magten i dansk politik, men sådan er det ikke længere.

Hvad betyder det for Radikale? Er partiet stadig det midterparti, som de selv mener? Og hvem stemmer egentlig på partiet i dag?

Sidstnævnte besvarer Altingets Christiansborg-journalist, Emma Qvirin Holst, i dagens udsendelse, mens Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, analyserer på Radikales position i dansk politik.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Hvorfor vil Boris Johnson pludselig bryde skilsmisseaftalen med EU? Podcast: Hvorfor vil Boris Johnson pludselig bryde skilsmisseaftalen med EU? Næste artikel Ugens EU-podcast: Von der Leyens vision for Europas fremtid efter pandemien Ugens EU-podcast: Von der Leyens vision for Europas fremtid efter pandemien