Podcast: Hvordan i alverden skal Biden samle USA?

AJOUR: Hvad er uenighederne imellem de røde og de blå stater, og hvordan skal USA’s nye præsident få alle amerikanerne til at føle sig repræsenteret fremover? Det ser Altingets chefredaktør nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

En kerneopgave for Joe Biden bliver at samle USA igen efter fire år med Donald Trump som præsident.

Det fortalte den kommende præsident i weekenden, efter at tv-stationerne havde udråbt Biden som vinder af det amerikanske valg.

Men hvor store er uenighederne egentlig imellem Demokraterne og Republikanerne? Og hvordan vil Joe Biden forsøge at forene de to grupper?

Det ser Altinget Ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor chefredaktør Jakob Nielsen er gæst.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast om mink: Et presset erhverv må lade livet for at stoppe den muterede virus Podcast om mink: Et presset erhverv må lade livet for at stoppe den muterede virus Næste artikel Podcast: Hvem skal bestemme, når den næste epidemi rammer? Podcast: Hvem skal bestemme, når den næste epidemi rammer?
Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

FORFREMMELSE: Som ny indenrigs- og boligminister skal Kaare Dybvad favne både den kommunale økonomi og rammerne for det levede liv. Med et kommunalvalg i sigte er der grobund for værdiorienteret substanspolitik.