Podcast med Holstein: Opgør med embedsmænd fik en tand for meget

AJOUR: Heunickes kritik af sundhedsmyndighedernes teststrategi fik en kende for meget, og derefter oplevede man for første gang uenighed mellem partierne på Christiansborg. Altingets politiske kommentator er gæst i dagens Ajour.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

De blå partier var ikke glade for den måde, sundhedsminister Magnus Heunicke kritiserede sit embedsværk på.

Efter lang tids borgfred blandt partierne under coronakrisen førte kritikken for første gang til lidt utilfredshed på Christiansborg.

Tidligere statsminister Lars Løkke var ude med riven på Twitter over for Heunicke, og Løkke stod øjensynligt ikke alene med sine holdninger.

Hvordan er samarbejdsklimaet imellem toppen af regeringen og syndhedsmyndighederne? Og er det nu slut med enighed på Christiansborg?

Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, kommenterer den situation i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Sådan påvirker coronakrisen forhandlingerne om klimamålet Podcast: Sådan påvirker coronakrisen forhandlingerne om klimamålet Næste artikel Ugens EU-podcast: Hvordan inficerer coronavirussen de europæiske demokratier? Ugens EU-podcast: Hvordan inficerer coronavirussen de europæiske demokratier?
Mundbind bliver nu et krav i seks kommuner

Mundbind bliver nu et krav i seks kommuner

PRESSEMØDE: Fem kommuner følger i Aarhus’ fodspor og får et krav om mundbind i al offentlig transport. Det oplyser regeringen efter et pressemøde, hvor sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har orienteret om en stigning i antallet af coronasmittede, der giver ”grund til bekymring”.