Sommerpodcast: Blackstone, andelsboliger og ghettopakker - lyt til artiklen om boligministerens første år

PODCAST: I Kaare Dybvads første år som minister i Boligministeriet har boligspørgsmålet flere gange været et helt centralt emne i den politiske debat. Lyt til denne artikel, hvor ministeren ser tilbage på det første år på posten.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Især indgrebet mod Blackstones metoder og de potentielle konsekvenser for andelsboligmarkedet trak overskrifter i Kaare Dybvads første år som boligminister.

Han har sat sig i stolen med det mål at få gennemført flere markante mærkesager - blandt andet vil han have almene boliger på Strandvejen i Nordsjælland og helt overordnet gøre boligpolitikken central igen.

I denne artikel ser ministeren tilbage på sit første år på posten. Journalist Maria Neergaard Lorentsen har skrevet artiklen.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Sommerpodcast: Lyt til artiklen om det socialdemokratiske netværk Sommerpodcast: Lyt til artiklen om det socialdemokratiske netværk Næste artikel Sommerpodcast: Bør sundhedspolitik tænkes ind i al lovgivning? Sommerpodcast: Bør sundhedspolitik tænkes ind i al lovgivning?