Vil du være praktikant på Altinget?

Har du 12 måneder? Så står Danmarks bedste politiske journalister klar til at give dig dit livs læretid og den bedste uddannelse i nyhedsjournalistik og dansk politik.

Foto: Simon Lessel/Altinget
Redaktionen

Har du en ambition om at sætte politisk dagsorden, følge dansk politik helt tæt på og udvikle dig til at blive en dygtig og skarp nyhedsjournalist? Så skal du i praktik på Altinget.

Som journalistpraktikant på Altinget interesserer du dig for samfundet og synes, ligesom os, at politik er fantastisk. Du er skarp og vel-skrivende, og allervigtigst: du er ambitiøs med dit journalistiske håndværk. Til gengæld giver vi dig en fantastisk arbejdsplads, hvor du får landets bedste uddannelse i at skrive politisk journalistik, der er præcis, grundig og fair.

Som praktikant er du en integreret del af redaktionen, og dækker pressemøder, interviewer ministre og graver dig ned i de store historier på lige fod med resten af redaktionen. Du får også lov at lave de store interview og portrætter – både af politikere, men også andre vigtige stemmer i samfundet. Og har du lyst til at prøve kræfter med podcast, så kan du også det. Der er mulighed for at arbejde på vores redaktion på Christiansborg og – hvis det passer – vores redaktion i Bruxelles.

Derudover får du:

Altinget er et politisk uafhængigt medie i markant fremgang både økonomisk og i læsertal. Vi laver seriøs, kritisk og perspektivrig journalistik, som gør en forskel for samfundets beslutningstagere. Redaktionen består af 31 journalister og seks praktikanter – og du bliver en vigtig brik.

Vi holder åbent hus onsdag d. 28. oktober 2020 kl. 9-11, hvorefter vi afholder samtaler. Det sker på Ny Kongensgade 10 i København K.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om livet som praktikant på Altinget.

Kontakt os:
Praktikantvejleder Emma Qvirin Holst: 6040 7618 eller [email protected]
Praktikant Karl Emil Frost: 44140054 eller [email protected]  
Praktikant Simon Engell Kjøller: 44140053 eller [email protected]  
Praktikant Cecilie Toft: 44140055 eller [email protected]

Din ansøgning:
Skriv en ansøgning (med CV og evt. referencer og eksempler på din journalistik) til os via Praktikmatch. 

0:000:00