Om  
Kristina Lee

Vicedirektør i Novo Nordisk skal lede ny arbejdsgruppe i den nationale energikrisestab

Den nationale energikrisestab (Nekst) udvider med en tredje arbejdsgruppe, som skal komme med anbefalinger og løsninger for en hurtigere udbygning af elnettet. Vicedirektør i Novo Nordisk kommer til at stå i spidsen.

Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard (M) præsenterede i marts den nye nationale energikrisestab, Nekst. Nu åbner staben for det tredje arbejdsspor, som omhandler en hurtigere udbygning af elnettet.
Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard (M) præsenterede i marts den nye nationale energikrisestab, Nekst. Nu åbner staben for det tredje arbejdsspor, som omhandler en hurtigere udbygning af elnettet.Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Jonas Wiinblad Overgaard

Kristina Lee bliver leder af et nyt arbejdsspor i Nekst, den nationale energikrisestab, som skal arbejde for hurtigere udbygning af elnettet. 

Det skriver Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet i en pressemeddelelse. 

Nekst, den nationale energikrisestab, blev oprettet i marts af klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard (M). Det er den tredje arbejdsgrupper under krisestaben, der nu oprettes. 

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00