Uddannelse & Kurser

Medietræning og præsentationsteknik

Om uddannelsen


LokationPrimetime, Nørrebrogade 45, 2200 København

Opstartsdatoer
Efterår 20238. november 2023
Ledige pladser
Forår 20249. april 2024
Ledige pladser

Et interview er en mulighed for at blive hørt og for at forme omverdenens opfattelse af dig og din organisation. Derfor skal dine budskaber stå skarpt og præcist. Med medietræning og præsentationsteknik kan du styrke din optræden, så dine budskaber står klart og i overensstemmelse med din organisations strategi – og så du fremstår troværdig og tillidsvækkende over for dine vigtigste interessenter.

Det er vigtigt for alle organisationer og derfor afholder Altinget og Primetime i samarbejde et kursus i medietræning og præsentationsteknik, hvor du får de rette værktøjer til at trænge igennem med dit budskab.   

Kurset henvender sig til der, der er leder eller talsperson i private virksomheder, offentlige organisationer, interesseorganisationer og NGO’er.   

Dit udbytte:

  • Efter kurset har du fået praktisk erfaring med at stå foran et kamera og udviklet dine evner til at optræde i medierne. 
  • Efter kurset kan du håndtere konkrete mediehenvendelser og indgå en kontrakt med journalisten.
  • Efter kurset har du fået en bedre forståelse for, hvordan medierne arbejder, og hvordan du bedst kan komme igennem med dine budskaber.

Kursusleder

Thomas Juul-DamManaging partner, Primetime, fhv. særlig rådgiver, Helle Thorning-Schmidt (S)

Thomas Juul Dam er Partner i Primetime og fhv. særlig rådgiver for daværende Statsminister Helle Thorning-Schmidt. Thomas har arbejdet med kommunikation i mere end 15 år i forskellige roller som rådgiver for nogle af Danmarks største virksomheder, interesse- og erhvervsorganisationer, fonde og foreninger. Thomas har fungeret som medietræner på direktionsniveau for en række af Primetimes kunder, herunder en række offentlige myndigheder.

Karsten Anker PetersenChef for public affairs, Primetime

Karsten Anker Petersen er Partner og leder af Primetimes Corporate, Finance & PR afdeling. Karsten har mere end 20 års erfaring som rådgiver både i politik og nogle af landets største virksomheder, og har indgående erfaring med at rådgive, når krisen for alvor rammer. Politisk har Karsten været særlig rådgiver for Klimaminister Lykke Friis og Generalsekretær i Liberal Alliance. Derudover han Karsten været kommunikationschef i en række af landets største virksomheder og organisationer, bl.a. Landbrug & Fødevarer, TDC, Dong Energy og Nets.

Casper HyldekvistManaging partner, Primetime.

Casper Hyldekvist er Managing Partner i Primetime og har været ansat siden 2008. Han har med sine mange år i faget omfattende erfaring med ledelse og strategisk kommunikation. Casper er blandt landets mest anvendte medietrænere, og har fungeret som fast sparringspartner på ledelsesniveau for en lang række danske organisationer, fonde og foreninger.

Program

1. ModulPræsentationsteknik 8. november 2023 kl. 09.00 - 16.00

På kursets første modul er fokus på præsentationsteknik og på, hvordan du som taler og oplægsholder bedst forbereder og udføre din præsentation. Vi arbejder både med forberedelse, fremtoning, stemmeføring og håndtering af modtagere. 

2. ModulMedietræning del 1 9. november 2023 kl. 09.00 - 16.00

På kursets andet modul er fokus på medietræning. Her dykker vi ned i de grundlæggende principper for interviewteknik. Vi giver dig en indføring i mediernes arbejdsmetoder - og ikke mindst, hvordan du som aktør kan arbejde bedre sammen med medierne. Vi har fokus på det kritiske interview og ser på både mulighederne og faldgruberne i det. På dagen vil vi gå praktisk til værks og træne interviewfærdigheder med hver kursist. 

3. ModulMedietræning del 2 15. november 2023 kl. 09.00 - 16.00

På kursets tredje og sidste modul er fokus fortsat på det kritiske interview. Vi går i dybden med den praktiske træning og hver kursist vil gå fra kurset bedre rustet til at tage et kritisk interview. 

Tilmelding

Pris pr. person.
19.995kr. ekskl. moms
Vi kontakter dig inden for 2-3 hverdage.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

8. november 2023
9. april 2024
0:000:00