Uddannelse & Kurser

Påvirk politik på alle platforme

Om uddannelsen


LokationAltinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K.

Opstartsdatoer
Forår 202429. april 2024
Ledige pladser

På kurset Påvirk politik på alle platforme går vi i dybden og bredden med nutidig lobbyisme og tager det bedste inden for digitale såvel som klassiske påvirkningsmetoder. Du lærer, hvordan du bruger kunstig intelligens til at effektivisere påvirkningsarbejdet og gør AI til din nye kollega, uanset om du er en mindre NGO, større interesseorganisation eller anden politisk aktør, der vil sætte dagsordenen i den ny medievirkelighed og bruge ressourcerne effektivt.

Det er et intenst forløb, der fylder værktøjskassen op på både strategisk og lavpraktisk niveau. Vi arbejder på tværs af alle platforme. Ikke blot med de grundlæggende klassiske greb, men også og især med de nyeste redskaber inden for digital interessevaretagelse med udgangspunkt i jeres mærkesager, talspersoner, udfordringer og position i interessentlandskabet.

Kurset er for dig, der typisk sidder i en politisk stab, en kommunikationsafdeling eller et ledelsessekretariat, og vil opdateres på de nyeste tværfaglige, tværmedielle og ledelsesmæssige metoder til at skabe politisk gennemslagskraft. 

 

Dit udbytte

  • Efter kurset har du fået nutidige redskaber fra den digitale og analoge værktøjskasse, herunder hvordan AI kan integreres i interessevaretagelsen.
  • Efter kurset har du lært at tilrettelægge en tværmediel og tværfaglig kampagneindsats med respekt for jeres ressourcer, ambitioner og muligheder.
  • Efter kurset kan du formulere og iværksætte en bredspektret påvirknings-og positioneringsstrategi, der skaber opmærksomhed på Christiansborg.

 

Kursusleder

Peter MoseKommunikationsrådgiver, Hegelund & Mose

Peter Mose er partner i kommunikationsbureauet HEGELUND & MOSE. Han har rådgivet mere end 200 organisationer, virksomheder og offentlige myndigheder – med en tung værktøjskasse inden for politisk kommunikation og interessevaretagelse. Peter har foruden sin lange rådgiverkarriere skrevet en række bøger sammen med Susanne Hegelund. Blandt andet den anmelderroste magttrilogi, Håndbog for Statsministre, Javel, hr. minister og Lobbyistens Lommebog. Samt værktøjsbogen Flyt Magten.

Benjamin Rud ElberthDigital direktør, Operate

Benjamin Rud Elberth er digital direktør hos forandringsbureauet Operate. Han har mange års erfaring med rådgivning af både offentlige og private organisationer og er blandt de førende herhjemme inden for digitale metoder. Sammen med Peter Mose har han skrevet redskabsbogen Påvirk politik på alle platforme. Benjamin har inden forfattermakkerskabet med Peter skrevet bøgerne Digital Interessevaretagelse, Fra modtager til medtager og Valgkamp for politikere.

Program

1. ModulModul 1 29. april 2024 kl. 09.00 - 16.00
2. ModulModul 2 30. april 2024 kl. 09.00 - 16.00
3. ModulModul 3 13. maj 2024 kl. 09.00 - 16.00

Tilmelding

Pris pr. person.
19.995kr. ekskl. moms
Vi kontakter dig inden for 2-3 hverdage.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

29. april 2024
0:000:00