Uddannelse & Kurser
Altinget og Mandag Morgen

Public Affairs

Deltag ved Altingets kursus i Public Affairs og bliv med en kombination af teori og praksis klædt på til politisk interessevaretagelse.

Om uddannelsen


Lokation Ny Kongensgade 10, 1472 København K

Opstartsdatoer
Forår 2. marts 2023
Ledige pladser
Efterår 25. oktober 2023
Ledige pladser

På Altingets kursus i Public Affairs, får du de grundlæggende og vigtigste redskaber fra Bo Smith og Lars L. Nielsen, der med deres erfaring fra begge sider af det politiske bord, giver dig værktøjerne til at drive politisk interessevaretagelse og få din sag frem i det politiske landskab. 

Kurset opdaterer dig på processen bag effektiv public affairs med afklaring af din sag, udarbejdelse af  konkret strategi og eksekvering af din politiske sag.

Dit udbytte:

  • Et stærkt og professionelt netværk af andre, der også arbejder med politisk interessevaretagelse
  • Konkrete værktøjer til at drive en effektiv public affairs-indsats
  • Sparring fra A-Z på din case, med nogle af de bedste indenfor politisk interessevaretagelse
Modeller

Kursusleder

Lars L. Nielsen Ejerleder og rådgiver, NielsenNetwork, fhv. public affairs og kommunikationdirektør i Finans Danmark (2006-12)

Lars L. Nielsen stiftede NielsenNetwork i 2017, og han har mere end 20 års erfaring fra tidligere jobs: Public affairs-direktør i Primetime Kommunikation; kommunikations-direktør i Finansrådet, pressechef og rådgiver for teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam, Københavns Kommune; pressechef og partisekretær, Det Radikale Venstre; og generalsekretær for Europabevægelsen. Lars L. Nielsen sidder i følgende bestyrelser: DR, Københavns Madhus, Teater Grob, Det Nationale Ungdomssymfoniorkester og ATV’s Science & Engineering-komité.

Bo Smith ESS-chefforhandler, Styrelsen for Forskning og Innovation, formand, RUVU, Det Faglige Råd for National Koordination, fhv. departementschef, Beskæftigelsesministeriet

Bo Smith kender den politiske proces indefra med 15 års erfaring som departementschef i Beskæftigelsesministeriet. Han er uddannet Cand.scient.pol i 1974 med efterfølgende karriere i en række ministerier, i Københavns Amt og i Datacentralen A/S. I dag blandt andet chefforhandler for en af verdens største og mest avancerede forskningsfaciliteter, European Spallation Source i Lund.

Program

Kurset bygger grundlæggende på følgende model for politisk interessevaretagelse. På hver kursusdag gennemgår Lars L. Nielsen og Bo Smith dele af den grundlæggende model. 
Derudover gennemgås en case fra det virkelige liv, og tager hver gang fat i en af kursusdeltagernes egne udfordringer. 
Mellem kursusdagene løses hjemmeopgaver af forskellig form.

1. Modul Forberedelse og afklaring og Forberedelse af den rette dokumentation 2. marts 2023 kl. 10.00 - 16.00

Modul 1

På dagen lærer du blandt andet om vigtigheden af timing, netværk, notatudarbejdelse, og hvordan du sikrer, at din dokumentation kan anvendes effektivt.

2. Modul Udarbejdelse af strategi og forberedelse af den rette eksekvering 9. marts 2023 kl. 10.00 - 16.00

Modul 2

På dagen får du redskaber til at udarbejde en effektiv strategi. Og du får input til at etablere en koalition med samarbejdspartnere og ikke mindst til, hvordan du arbejder med medier. Du får også redskaber til at sikre dig et system, når du skal eksekvere din strategi.

3. Modul Fokus på Evaluering og Opfølgning på stakeholders 16. marts 2023 kl. 10.00 - 16.00

Modul 3

På dagen får du redskaber til at sikre den rigtige opfølgning på et afsluttet forløb, så du sikrer dig, at du kan vende tilbage. Du får en indføring til, hvordan du på systematisk vis etablerer et netværk og styrker din næste indsats.

Tilmelding

Pris pr. person.
14.995 kr. ekskl. moms
Vi kontakter dig inden for 2-3 hverdage.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion