Trine Pertou Mach
 spørger 
Lars Løkke Rasmussen

Hvad mener ministeren om, at Spanien nu som det andet europæiske land har tilsluttet sig Sydafrikas sag ved Den Internationale Domstol med anklage mod Israel for folkedrab?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 1039

Hvad mener ministeren om, at Spanien nu som det andet europæiske land har tilsluttet sig Sydafrikas sag ved Den Internationale Domstol med anklage mod Israel for folkedrab, ifølge den spanske udenrigsminister grundet Spaniens forpligtelse til international lov og ønske om at få stoppet krigen, og giver det anledning til for den danske regering at træffe samme beslutning?
Skriftlig begrundelse:
Der henvises til bl.a. artiklen »Spanien stiller sig bag anklage om folkedrab i Gaza« bragt den 6. juni 2024 på kristeligt-dagblad.dk.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024