Landrover

Røde Kors og Land Rover arbejder i Rwanda for at nå ud til 3.375 Batwa-husstande i det krigshærgedenordlige og nordøstlige Rwanda. Land Rover støtter en ny indsats, som styrker fødevaresikkerhed og ernæring for både Batwa’erne og de pressede lokalsamfund, de skal integreres i. Projektet skal forbedre husholdningernes muligheder for at brødføde sig selv - og sikre tilstrækkelig ernæring til deres børn.

Røde Kors kan med samarbejdet intensivere indsatsen over for en sårbar og marginaliseret gruppe i Rwandas nordligste provins. Det sker takket være et nyt globalt samarbejde med Land Rover, som udover en stor donation også stiller en Land Rover Defender til rådighed for hjælpearbejdet. Arbejdet foregår i et svært tilgængeligt område, hvor veje og terræn er udfordrende ikke mindst i regntiden og Land Rovers biler kan ofte gøre en stor forskel i forhold til at nå frem til dem, der har brug for hjælp. 

Partnerskabet med Land Rover er en del af en global samarbejdsaftale mellem det internationale Røde Kors Forbund IFRC og Land Rover. Aftalen strækker sig fra 2015 til 2020 og har en samlet værdi for nødhjælpsorganisationerne på cirka 150 millioner kroner. En andel går derfor til det danske projekt i Rwanda, hvor Land Rover stiller et køretøj til rådighed for Røde Kors’ hjælpearbejderne og bidrager med en donation på 3 millioner kroner.  

Læs mere om Land Rover her


Dette indhold er leveret automatisk via RSS uden ansvar for Altinget