Rosa Lund
 svarer 
Pernille Rosenkrantz-Theil

Vil ministeren uddybe sin udtalelse i bl.a. Deadline om, at øget tvang og magtanvendelse vil beskytte personale og/eller borgere?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 986

Vil ministeren uddybe sin udtalelse i bl.a. Deadline om, at øget tvang og magtanvendelse vil beskytte personale og/eller borgere?
Skriftlig begrundelse:
Spørgeren henviser til, at brugen af magtanvendelse er steget de seneste år, samtidig med at de ulykkelige drab er sket. Samtidig peger alle eksperter på, at det, der vil hjælpe både personale, borgere og også de mennesker, der har brug for at bo på et bosted, er flere sengepladser i psykiatrien, mere og bedre uddannet personale og tidlige forebyggende sociale indsatser, som i øvrigt er dem, regeringen nu risikerer at spare endnu mere på, end der allerede er blevet gjort.

Svar fra tirsdag den 28. maj 2024

Svaret er kommet

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024