Om  
Benny Andersen

Dansker i spidsen for verdens socialpædagoger

Forbundsformand for Socialpædagogerne Benny Andersen er blevet genvalgt som præsident for AIEJI, som er den verdensomspændende organisation for socialpædagoger.

Kristian Tolbøll

AIEJI har genvalgt forbundsformand for Socialpædagogerne Benny Andersen som præsident for den verdensomspændende organisation for socialpædagoger.

Det skriver Socialpædagogernes Landsforbund i en pressemeddelelse. 

Benny Andersen har været formand for AIEJI siden 2005. AIEJI afholder kongres i disse dage, hvor 600 deltagere fra hele verden er samlet. Deltagerne skal i fællesskab udvikle det socialpædagogiske fag internationalt.

Han har været formand for Socialpædagogernes Landsforbund siden 2010. Socialpædagogernes Landsforbund repræsenterer Danmarks omtrent 40.000 socialpædagoger.

Benny Andersen er medlem af forskellige repræsentantskaber, udvalg og bestyrelser i LO - heriblandt LO’s Hovedbestyrelse. Han er næstformand i Pensionskassen for Socialrådgivere, Socialpædagoger og Kontorpersonale.  

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Benny Andersen

Forbundsformand, Socialpædagogernes Landsforbund, præsident, AIEJI
(Aalborg Katedralskole 1981)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024