Om  
Mikkel Haarder

Komponent rekrutterer tidligere direktør for Danmarks Evalueringsinstitut

Den tidligere direktør for Danmarks Evalueringsinstitut Mikkel Haarder træder nu til på børne- og ungeområdet som en del af kommunernes udviklingscenter, Komponent.

Ghita Nidam Møller

Efter over syv år i Danmarks Evalueringsinstitut vender Mikkel Haarder tilbage til han karrieres fortid i kommunalt regi. Det gør han som en del af Komponent, kommunernes udviklingscenter.

Det skriver Danske Kommuner.

I den nye stilling skal Mikkel Haarder arbejde med kommunernes skole- og dagtilbudsområdet. Han tager dermed fat på et af sine kommunale fokusområder som tidligere chef i KL for Center for Børn og Uddannelse.

"Jeg håber særligt at kunne bidrage med viden og gerning på børne- og uddannelsesområdet. Noget, der særligt optager mig, er udfordringerne med at få kvalificeret arbejdskraft på dagtilbuds- og skoleområdet. Her er der brug for at finde løsninger både på kort og på langt sigt," siger Mikkel Haarder.

Til at finde de løsninger kan han trække på 15 års ledelseserfaring og indsigt i evalueringer, undersøgelser og analyser indenfor uddannelses- og dagtilbudsområdet.

De kompentencer har han blandt andet opbygget gennem en kommunal- og vidensbaseret karriere som tidligere seniorkonsulent og centerchef for Børn og Unge samt Ledelse i KL, konsulent i Local Government Denmark og gennem de seneste syv år direktør for Danmarks Evalueringsinstitut.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mikkel Haarder

Underdirektør for uddannelse, forskning og mangfoldighed, Dansk Industri
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1999)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024