Marlene Harpsøe
 svarer 
Ane Halsboe-Jørgensen

Vil ministeren oversende en oversigt, der viser, hvilke civilsamfundsorganisationer på beskæftigelsesområdet, der modtager SSA-midler i dag?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Beskæftigelsesudvalget, Spørgsmål 293

Vil ministeren oversende en oversigt, der viser, hvilke civilsamfundsorganisationer på beskæftigelsesområdet, der modtager SSA-midler i dag, men hvor bevillingen står til at udløbe ved årsskiftet og i første halvdel af 2025, hvis de ikke forlænges på en kommende SSA-aftale?

Svar fra tirsdag den 11. juni 2024

Af tabel 1 fremgår de civilsamfundsorganisationer på Beskæftigelsesministeriets område, der modtager bevilling fra reserven til foranstaltninger på social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet (SSA-reserven), og hvor bevillingen udløber ultimo 2024 eller i 2025. Ansøgningspuljen ’Veteraners vej til job’ indgår i oversigten, da JobTrioen, Veteranhaven og Rådet for Psykisk Sårbare på Arbejdsmarkedet er tildelt projektilskud fra puljen.

Tabel 1

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024