Gå til
tilmelding

Afholdt Partnerkonference i ADD-projektet

Tænketanken Mandag Morgen

ADD projektet har som en af sine vigtigste målsætninger at etablere en folkelig bevægelse sammensat af aktører fra alle mulige sider og vinkler af det danske samfund, som arbejder konstruktivt sammen om at udvikle, formidle, iscenesætte og italesætte udfordringer, muligheder og dilemmaer ved de nye teknologier. Som ikke mindst kan informere, skabe tillid og gennemsigtighed ved brugen af teknologierne og give mennesker kompetencer og digital dannelse til at navigere i et digitalt samfund.

Mange organisationer har meldt sig som partnere i projektet og arbejdet med at udvikle konkrete partnerindsatser er i fuld gang. Derfor samler ADD projektet med ATV – Akademiet for de Tekniske Videnskaber som vært, alle partnerne til en konference med henblik på at skabe et stærkt fælles afsæt for en ny folkeoplysningsbevægelse herunder påbegynde dialogen om national handlingsplan for digital opkvalificering

Gratis, men tilmelding kræves (begrænset antal pladser)

28. oktober 2021 kl. 9:00

Dansk Arkitektur Center, BLOX, Bryghuspladsen 14, København

Hver partnerorganisation har mulighed for at tilmelde to repræsentanter til konferencen.  

Er din organisation endnu ikke partner i ADD-projektet så besøg www.algoritmer.org og læse mere om hvordan I bliver det.