Kunstig intelligens – en nøgle til at komme i mål?

VERDENSMÅLSUGE: En ny undersøgelse viser, at mange virksomheder og offentlige myndigheder arbejder med FN's verdensmål, men kun omkring en tredjedel udnytter de digitale muligheder som løftestang til at indfri målene.

Robotter, kunstig intelligens, 3D-printere og IoT vil revolutionere verden i de kommende årtier. De nye teknologier kan også bidrage til at skabe en bæredygtig fremtid og indfri FN's verdensmål. Der er dog et stort uudnyttet potentiale her.

Dansk Standard samler derfor nogle af de førende eksperter, politikere, ildsjæle og iværksættere til debat om mulighederne i bl.a. kunstig intelligens. De vil give deres bud på, hvad der skal til af teknologiske skridt, for at vi for alvor får rykket på bæredygtighedsdagsorden og når de globale mål frem mod 2030. Debatten stiller også skarpt på de etiske udfordringer i brugen af de nye teknologier, når paneldeltagerne kommer med deres bud på ansvarlig brug af bl.a. kunstig intelligens.

Debattører:

Christel Schaldemose, MEP, medlem af EU parlamentets udvalg for Kunstig Intelligens og nyt medlem i Siri Kommissionen
Anders Kofod-Petersen, Direktør i Alexandra Instituttet og professor i Kunstig Intelligens ved Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet (NTNU)
Sanne Urbak, CSR Direktør i IBM

Moderator:

Astrid Haug, Digital rådgiver

Arrangør: 

Dansk Standard

0:000:00