Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

Regeringsforhandlingerne fortsætter og har snart varet en måned, og i Bruxelles fremlægger EU-Kommissionen en stor bunke forslag om cirkulær økonomi. Få et overblik over ugen her.

SF skal i denne uge både forhandle ny regering med kongelig undersøger Mette Frederiksen (S) og være vært for sine europæiske grønne partikammerater.
SF skal i denne uge både forhandle ny regering med kongelig undersøger Mette Frederiksen (S) og være vært for sine europæiske grønne partikammerater.Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Morten Øyen

Det sørme, det sandt, december. Lige om lidt. Og dermed har kongelig undersøger Mette Frederiksen (S) også om lidt brugt en måned på at danne en ny regering efter valget 1. november.

Det puslespil kommer helt sikkert til at tage en del opmærksomhed i en uge, hvor der også er kongres i København for SF’s europæiske grønne partigruppe, og EU-systemet ikke venter på Danmark får en ny regering.

Mandag

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024