Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

Den kommende uge er rig på konferencer, paneldebatter og morgenmøder på det grønne område. Og så afholdes der også åben høring om en CO2-afgift på landbruget. Få overblik over ugen.

Hvad vil de samfundsøkonomiske omkostninger være ved en CO2e-afgift på landbruget, og kan et bedriftsregnskab danne afgiftsgrundlaget? Torsdag er der åben høring om en af de mest omdiskuterede politiske emner lige nu. 
Hvad vil de samfundsøkonomiske omkostninger være ved en CO2e-afgift på landbruget, og kan et bedriftsregnskab danne afgiftsgrundlaget? Torsdag er der åben høring om en af de mest omdiskuterede politiske emner lige nu. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Andreas Arp

Velkommen til en ny uge i dansk politik.

Programmet er tætpakket på det grønne område, så lad os hoppe direkte ud i det. Altinget giver herunder et overblik.

Året nærmer sig sin afslutning, og EU’s fiskeriministre skal derfor traditionen tro nå til enighed om fiskekvoterne for næste år. I oktober blev ministrene enige om mulighederne i Østersøen, og mandag rejser fiskeriminister Jacob Jensen (V) så til Bruxelles igen, hvor kvoterne denne gang skal fastlægges i Atlanterhavet, Nordsøen, Middelhavet og Sortehavet. Ministrene skal desuden blive enige om en langsigtet vision for EU’s landdistrikter. Læs mere om ministermødet her.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024