19. juni 2024- 20. juni 2024
Konference: Bæredygtig Byggeproces 2024

Bliv klogere på ambitiøst og bæredygtigt byggeri. 

I 2023 trådte nye regler om dokumentation og måling af et projekts CO2-aftryk via en LCA-beregning i kraft. I 2024 venter endnu flere regler for byggebranchen, denne gang om selektiv nedrivning. Ikke bare én men hele tre lovgivninger. Flere regler for byggeriet presser branchen til at tage stilling til den bæredygtige agenda, særligt processerne i byggeprojekterne bliver helt essentielle.

På konferencen Bæredygtig Byggeproces 2024, på Charlottehaven i København, kan du blive klogere på, hvor branchen står i dag, og hvordan vi sammen kan flytte os i morgen. Du kan møde og høre fra nogle de mest ambitiøse aktører i branchen, og blive inspireret til hvordan du kan bidrage til en fremtid, hvor vi bygger ansvarligt på en måde, der er bedre for planeten og samtidig også indfrier vores mål og ambition i forhold til kvalitet, økonomi og social bæredygtighed.

Bliv klogere på emner som EU-taksonomi, bæredygtighedsledelse, partnerskabsformer, selektiv nedrivning, genanvendelse og dokumentationsproces for genbrugsmaterialer. Få også eksempler fra den virkelige verden hvor vi blandt andet dykker ned i bundlinjer, tidlig involvering og hvordan man kan arbejde med bæredygtighed på flere planer i projektering af bæredygtige byggeprojekter.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024