Dagens podcast: "Der er grænser for, hvor seriøst man kan tage Paludans projekt"

AJOUR: Rasmus Paludans rejse fra Radikal Ungdom til nu at ville smide alle ikke-etniske danskere ud af landet mangler sammenhæng, mener Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Rasmus Paludans parti, Stram Kurs, nåede de cirka 20.000 vælgererklæringer i denne uge, og nu kommer partiformanden til at være en del af valgkampen.

Men der mangler sammenhæng i den rejse, som Paludan har været på for at nå til det punkt, hvor han er nu, med yderligtgående holdninger over for muslimer, mener Altingets politiske kommentator.

Det samme gælder for Klaus Riskær Pedersen, der også for nylig er blevet opstillet og tidligere har forsøgt at blive en del af en række forskellige partier.

Dagens Ajour har besøg af Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Det regner med ultimative krav til Mette Frederiksen Dagens podcast: Det regner med ultimative krav til Mette Frederiksen Næste artikel Dagens podcast: Dansk politiks Loch Ness-uhyre titter frem Dagens podcast: Dansk politiks Loch Ness-uhyre titter frem
Så fik regeringen sin første møguge

Så fik regeringen sin første møguge

ANALYSE: Roderi med udligningsreformen, en afvigelse fra den stramme asylpolitik og Mette Frederiksens afbud til 1. maj i Fælledparken gav en rigtig dårlig uge for en regering, der hidtil har kørt som smurt.