Om  
Eva Kjer Hansen

Tidligere V-minister lander nyt job i konsulentverden

Den tidligere Venstre-profil og mangeårige minister Eva Kjer Hansen har fået nyt job som partner og seniorkonsulent i rekrutterings- og konsulentbureauet Mangaard & Partners Executive Search. Men hun gør samtidig kortvarigt comeback i Folketinget. 

Den tidligere Venstre-profil og mangeårige minister Eva Kjer Hansen skal være ny partner og seniorkonsulent i rekrutterings- og konsulentbureauet Mangaard & Partners Executive Search. Det skriver hun på LinkedIn. 
Den tidligere Venstre-profil og mangeårige minister Eva Kjer Hansen skal være ny partner og seniorkonsulent i rekrutterings- og konsulentbureauet Mangaard & Partners Executive Search. Det skriver hun på LinkedIn. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Sebastian Vidkjær StoneLærke Møller Hansen

Efter at have forladt politik endegyldigt efter folketingsvalget i november, hvor hun ikke opnåede valg, har den tidligere topminister nu fremtiden på plads. 

LinkedIn skriver hun nemlig, at hun har fået nyt job som partner og seniorkonstulent i rekrutterings- og konsulentbureauet Mangaard & Partners Executive Search. 

I forbindelse med sit endelige i politik stoppede hun også som byrådsmedlem i Kolding Kommune, hvor hun også fungerede som gruppeformand for Venstre. Årsagen var, at hun ikke fandt det foreneligt at besidde politiske poster, hvis hun var i et civilt job. Et job, som hun nu har fundet. 

I opslaget på LinkedIn skriver Eva Kjer Hansen, at hendes nye arbejdsplads fokus på køn og diversitet i deres rekruttering har tiltrukket hende. 

Men ifølge JydskeVestkysten gør Eva Kjer Hansen samtidig comeback i Folketinget, på trods af at hun vil starte i det private erhvervsliv.

Hun er førstesuppleant for Venstre i Sydjyllands Storkreds og træder i Christoffer Aagaard Melsons sted, da han går på barsel. Til avisen skriver Eva Kjær Hansen, at det gælder for perioden 24. marts til 15. juni.

Hendes nye arbejdsgiver Mangaard & Partners udtaler, at man i Eva Kjer Hansen har fundet en yderst erfaren profil, hvor hun som ligestillingsminister fra 2018 til 2019 satte fokus på lovgivning med det formål at fremme diversiteten i virksomhedernes ledende gange.  

Fire ministerposter blev det til i Eva Kjer Hansens tid i dansk politik. Her var hun i løbet af sin tid minister for miljø, landbrug, fødevarer og fiskeri samt social og ligestilling i skiftende regeringer. 

Eva Kjer Hansen er allerede tiltrådt sin nye stilling. Hun fortsætter foruden i sine hverv som bestyrelsesmedlem i både Billund Lufthavn og Trapholt. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Eva Kjer Hansen

Fhv. MF (V) 1990-2022
journalistisk tillægsuddannelse (DJH 1991), cand.polit. (Københavns Uni. 2012)

0:000:00