Christina Olumeko
 spørger 
Kaare Dybvad Bek

Vil ministeren redegøre for, hvorfor partierne endnu ikke er indkaldt til forhandlinger om handlingsplanen mod racisme?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 1023

Vil ministeren redegøre for, hvorfor partierne bag finanslovsaftalen for 2022 endnu ikke er indkaldt til forhandlinger om handlingsplanen mod racisme, og hvornår handlingsplanen mod racisme bliver lanceret?
Skriftlig begrundelse:
I finansloven for 2022 blev der afsat midler til en handlingsplan mod racisme. Næsten 3 år senere er planen endnu ikke lanceret, og partierne bag aftalen er ikke indkaldt til forhandlinger. Vilkårene for etniske minoriteter er stadig dårlig, med stigende racisme og diskrimination. Hver tredje med etnisk minoritetsbaggrund oplever racistiske tilråb, og de skal sende flere jobansøgninger end andre danske borgere.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024