Ungdomsbureauet finder ny vicedirektør internt

Katrine Damgaard er tiltrådt som vicedirektør i organisationen Ungdomsbureauet. Samtidig fratræder medstifter Kenneth Salomonsen som strategi- og udviklingsdirektør.

Olav Hesseldahl
Olav Hesseldahl (35) Engagementsdirektør, Ungdomsforbundet, næstformand, Foreningen Folkemødet, bestyrelsesmedlem, Akademiet for Social Innovation, bestyrelsesmedlem, Roskilde Festival
Katrine Ebdrup Damgaard
Katrine Ebdrup Damgaard (30) Vicedirektør, Ungdomsbureauet

Ungdomsbureauets nye vicedirektør er 29-årige Katrine Damgaard.

Det oplyser Ungdomsbureauet i en mail til Altinget.

Katrine Damgaard er fundet i Ungdomsbureauets egne rækker, da hun tidligere har haft en stilling som sekretariatsleder gennem halvandet år. 

"Jeg er virkelig stolt over tillidserklæringen, og jeg ser frem til makkerskabet med Olav (Hessedahl, medstifter og direktør, red.). Særligt i lyset af Ungdomsbureauets vision om at skabe den mest engagerede ungdom i Danmarkshistorien, vanvittigt gode kollegaer og superengagerede frivillige var muligheden meget svært at sige nej til," udtaler Katrine Damgaard om sin nye stilling. 

Katrine Damgaard er uddannet fra Roskilde Universitet, og hun har før sin ansættelse i Ungdomsbureauet blandt andet arbejdet i Ungdommens Røde Kors. 

Direktionen af Ungdomsbureauet udgøres således fremadrettet af vicedirektør Katrine Damgaard og direktør Olav Hesseldahl. 

Ungdomsbureauets anden medstifter Kenneth Salomonsen fratræder i den forbindelse sin stilling som strategi- og udviklingsdirektør for at søge mod nye udfordringer:

“Efter at have brugt seks år på at bygge organisationen op fra bunden, er det tid til nye omgivelser og udfordringer. Jeg føler at jeg efterlader en organisation, der har et virkelig stærkt team og en langsigtet projektportefølje,” udtaler Kenneth Salomonsen. 

Katrine Damgaard tiltrådte sin nye stilling 2. september. 

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal