Carsten Stendevad udnævnt til bestyrelsen for Novo Holdings

På den ordinære generalforsamling tirsdag 19. marts blev Carsten Stendevad valgt som nyt medlem af bestyrelsen for Novo Holdings.

Carsten Stendevad
Carsten Stendevad (47) Senior fellow, Bridgewater Associates, fhv. direktør, ATP

Carsten Stendevad er ny mand i Novo Holdings' bestyrelse.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

I løbet af de seneste 20 år har Carsten Stendevad bestredet en række ledende stillinger i den internationale finanssektor. Han sidder i ledelsen for det amerikanske investeringsfirma Bridgewater, og fungerer herudover som bestyrelsesrådgiver for GIC, Singapores statslige kapitalfond. 

Tidligere var han adm. direktør for ATP, managing director i Citigroup Investment Banking i New York og konsulent hos McKinsey & Company. Han startede sin karriere i Danmarks Nationalbank. Han er uddannet økonom fra Københavns Universitet og Harvard Kennedy School of Government.

Novo Holdings er et dansk aktieselskab, der er 100 procent ejet af Novo Nordisk Fonden. Selskabet er holding- og investeringsselskab for virksomhederne i Novo Gruppen og havde ved udgangen af 2019 samlede aktiver på 411 milliarder kroner.

Novo Holdings ejer helt eller delvist flere end 100 life science-selskaber. Novo Holdings diversificerer sin investeringsportefølje ved at investere i aktiver uden for lige science-segmentet. Aktiverne består af en global portefølje af primært likvide beholdninger og fastforrentede værdipapirer. Ved udgangen af 2019 havde disse finansielle investeringer en værdi på 62 milliarder kroner.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal