Om  
Søren Møller Andersen
Mona Juul

Mona Juul ansætter tidligere Claus Hjort-rådgiver

Konservatives partiformand Mona Juul får ny særlig rådgiver. Han har tidligere været rådgiver for Claus Hjort.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Lærke Møller Hansen

Søren Møller Andersen, der har bestredet rollen som særlig rådgiver for Claus Hjort (V), bliver nu særlig rådgiver for Konservatives formand Mona Juul.

Det oplyser Konservative til Altinget.

”Søren Møller Andersen er en stærk profil med erfaring fra både politik og erhvervsliv. Det synes jeg er en rigtig god kombi, og jeg glæder mig stort til at få Søren med på det konservative hold på Christiansborg,” oplyser Mona Juul. 

Læs også

Søren Møller Andersen er uddannet journalist og kommer fra en stilling som chef for kommunikation og public affairs hos brancheforeningen Danske Advokater.

Han har ad flere omgange ageret særlig rådgiver for Claus Hjort Frederiksen (V) – både i hans tid som beskæftigelsesminister og finansminister.

Ingen politiske rævekager

De seneste otte år har Søren Møller Andersen arbejdet med kommunikation hos Danske Advokater, og det er en interesse, som han deler med Mona Juul.

”Det er forfriskende med et menneske på Christiansborg som Mona Juul, der netop ikke har brugt hele livet på politiske rævekager, men i stedet har gjort samfundskagen større i det private erhvervsliv. Partiets flotte EP-valg understreger, at danskerne gerne vil have substans, seriøsitet og autenticitet,” udtaler Søren Møller Andersen i meddelelsen.

Med i bagagen har Andersen desuden flere stillinger inden for kommunikation og presse. Man har tidligere kunnet finde ham i Venstres pressetjeneste som kommunikationskonsulent, pressechef i Vindmølleindustrien og chef for kommunikation og public affairs hos Danske Advokater.

Søren Møller Andersen tiltræder som særlig rådgiver for Mona Juul 1. september.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Møller Andersen

Tiltrædende særlig rådgiver, Mona Juul (K) (1/9-2024), afgående chef for kommunikation og public affairs, Danske Advokater
bachelor i journalistisk (SDU 2003)

Mona Juul

Politisk leder, Konservative, MF (K)
civiløkonom (Syddansk Uni. 1993)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024