Om  
Karl Emil Frost

Altinget Etik & Tro får ny redaktør

Karl Emil Frost overtager redaktøransvaret for Altingets nichemedie om trospolitik og de store etiske spørgsmål.

Karl Emil Frost ser frem til at dække tidens store etiske spørgsmål og dilemmaer og til at følge folkekirken og andre trossamfund tæt.
Karl Emil Frost ser frem til at dække tidens store etiske spørgsmål og dilemmaer og til at følge folkekirken og andre trossamfund tæt.Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Kristine Korsgaard

Fra 1. marts får Altinget Etik & Tro ny redaktør, når journalist Karl Emil Frost overtager posten som del af en intern rokade på Altingets redaktion.

Karl Emil Frost er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har været ansat på Altinget siden februar 2020.

Han har i den periode haft redaktøransvar for flere af Altingets nichemedier samt været tilknyttet forsideredaktionen. Karl Emil Frost fortsætter samtidig som redaktør for Altinget Kultur.

Han ser frem til at dække tidens store etiske spørgsmål og dilemmaer og til at følge folkekirken og andre trossamfund tæt.

”Der er et væld af emner at tage fat på. Og senest har debatten om regeringens koranlov og beslutning om at gå stik imod Etisk Råd i spørgsmål om både organdonation og aktiv dødshjælp sat to tykke streger under vigtigheden af journalistisk dækning af etik og tro – også på Christiansborg,” siger Karl Emil Frost.

Han overtager redaktørposten fra Peter Ingemann Nielsen, som fremover skal dække EU-politik på det grønne område.

Karl Emil Frost kan kontaktes på [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Karl Emil Frost

Redaktør og journalist, Altinget Kultur og Altinget Digital
journalist (DMJX 2021)

0:000:00